resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12286
    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı) içerisinde yaşananlar yüzünden eleştirilmesi yanlış olan teknik direktörümüz.

    herkes yakın geçmişi çok çabuk unutuyor, okan buruk takımları her zaman sezon başında dökülür arkadaşlar. geç form tutup geç dağılacak şekilde hazırlar futbolcularını kampta. bu takım geçtiğimiz iki sezonda da ilk 10 hafta şampiyonluktan çok çok uzak futbol oynadı. 5 de yese 10 da yese hocaya lafım yok bu sezon şampiyonluk verme kredisi de var gözümde.

    benim asıl lafım başka konuda hocama. hocam allah aşkına sen bu takıma hala nasıl keratif 8 aldırırsın? boey takımdan ayrıldığından beri orada kaybettiğimiz dinamizmi kalan 10 kişiyle toplayamıyoruz. torreira ve mertens’in yanına tabiri caizse 3. bücür olabilecek bir adama ihtiyacımız var bunu nasıl görmezsin? mc tominaylar wendeller havada uçuşuyor. al bir tane fred al bir tane gedson takım dinamizmini yükselt bak bakalım zaha ve ziyech oyundayken kanat oyununa dönüyor mu takım? bugün defans arkası derin pas deneyeceğim diye bu takımın en iyi topsuz koşu yapanı kerem aktürkoğlu ile başladın lafım yok, ziyech kaan kanadının aksayacağını düşündün dinamizmden kazanmak için berkan’la başladın eyvallah, e hocam seni yaradana kurban olurum mertens’i neden alıp merkezden 1 adam eksilttin? çift forvete dönsen ne olur dönmesen ne olur geçiş yedikten sonra?

    bir lafım da yönetime:

    takımın ahengini bozdunuz! siz nasıl insanlarsınız ki erden timur’u florya’nın huzurunu kaçırmak pahasına kaybedersiniz? hiç mi yöneticilik yapmadınız? derhal erden başkanın göreve gelip florya’yı tam manasıyla ele alması gerekir. değilse bu sezon ekim sonunda arda turan’ı takımın başında göreceğiz gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın