• 10155
    sakin olması gereken taraftarımız. ağır bir mağlubiyet aldık evet ancak dünyanın sonu değil. ligde beşiktaş'ı yener unutturursun. iki sezondur rekor kıra kıra sampiyon olan hoca muhakkak bir yerlerde hata yapacak. bu gerçek hayat, fm değil. fm'de bile bazen en muazzam takımla başarısız sonuçlar alabiliyoruz. bu takım doymuş durumda. bu takıma kimyayı yeniden oturtacak transfer lazım. okan buruk iletişim hatası yaptı evet, kerem'i oynatarak ve maç sonunda saçma sapan açıklamalar yaparak bizleri şaşırttı ve üzdü evet, ancak bugün 2 yıldır başarılı olan bir takımı kurup bu noktaya getiren de okan buruk'tur. genç bir teknik adam, egosunu bir tarafa bırakabilen bir adam, hatasını anlayacaktır, yanlışını düzeltecektir. düzeltemezse de galatasaray kangren olan kolu vücudu zehirlemeden kesip atacak güçtedir.

    okan buruk istifa başlığı bize yakışmıyor. istifa etmesi gereken kişi dursun aydin özbek denen zattır.

    bir günde, bir maçla hoca yenmez. sağ bek ve orta saha transferleri beklediğimiz gibi çıkarsa, davinson ve barış takıma dönüp standart performanslarını vermeye başlarsa bu takım tekrar kendine gelecektir.

    sakin olmakta fayda var arkadaşlar, bugün fark yediğimiz takım geçen sezon bizden 40 puan fark yedi. kendimize gelirsek yine bizim karşımızda duramazlar.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın