resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12274
    ezeli rakibine 5-0 gibi saçma sapan bir rezaletle yenildiğinde dahi bitiremediği kredisini, tek bir açıklamasıyla gözümde ve gözlemlediğim kadarıyla taraftarın cogunda sıfırlamış hocadır.
    kendini bulmak isteyen, taraftara söz veren, çabalayan zaha'dan ne istedin? kerem her maç leş gibi pas hatası dahi yapsa takımın açık ara en iyi oyuncusu barış alper'in bile önünde yer alır, ama kampta uzun süre izlediğin ekstra emek veren en azından açılış maçı için formayı hakeden adama mobbing yaparsın.
    öyle bir saçmaladı ki bugün tarif edilemez yani. takım 1 0 gerideyken bile baskın oynasın öyle böyle gidip dünyada artık yeri olmayan bir dizilişe geçip maçı komple rakibe ver, sonra kendi hatalarından 5.golü dahi ye ama 75 de oyuna aldıgın kanat oyuncusu toplan bile belki de 4 kez buluşmadıgı halde 4 gol falan atmadıgı için mi suçlu?
    yenilgiye rağmen sana git demezdim, gitsen dur derdim de, artık istifa da etsen kovulsan da umrumda değil hoca. cok büyük ayıp ettin ve o korudugun dursun bilmem neyinin yönetimi ilk fırsatta bu durumu sezip kendi üstlerindeki baskıyı seni kovarak atacak. bu fırsatı da verdin, eline sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın