• 36005
    bir kez daha galatasaray kadrosunun sanıldığı kadar iyi olmadığını gördük. aslında bunu kopenhag, prag, 10 kişi fb maçlarında görmüştük. lakin sanırım hoca ve yönetimin görmesi için beşiktaş’tan 5 yemek gerekti. umarım yetmiştir.

    rakipler büyükekşi falan anlatsa da geçen sene şampiyon olmamızın tek sebebi ligde biz ve fb’den başka takım yoktu. ikisi de her maçı kazandı zaten. kapanışa doğru dzeko kaçırdı icardi attı bu kadar. gs lig rezilken şov yaptı çünkü bu takım tam “getirin pendikspor’u” kadrosu.

    40’lık mertens, rakip kendine yaklaşırsa topla buluşamayan ziyech, futbolu bırakmış zaha, dayı, rakibe 20 metre uzak savunma yapan köhn, sağ bek zaten yok. bunlar sadece lig tarihinin en kötü takımlarına karşı her maçını kazanabilirdi. öyle de oldu. galatasaray kadro değişmeliydi.

    galatasaray şampiyon olduğu gün kadronun yarısını değiştirecek sanmıştım. bu şampiyonluğa çok sevinmiştim çünkü berbat bir kadro şampiyon olmuştu. yabancı hakkının sınırlı olduğu yerde sergio ndombele auier tete carlos vinisus gibi yabancılar yer işgal ediyor, boey gidiyor kimse gelmiyor vs. büyük değişim beklemiştim. galatasaray kötü kadroyla şampiyon oldu iyiyle uçar gider diyordum.

    ancak öyle olmadı. zaten şampiyon kadro 2 takviye yeter demeci ligden umudumu kesmeme sebep olmuştu. bu akşam tekrar umutlandım. fatura ağır oldu ama hala 1 ay vakit var. umarım bu kadroyu büyük ölçüde değiştirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın