resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12232
    yine, yeniden bir teknik adam açısından korkunç amatörlükte hatalarla, online oyunda eğlenmek için bir şeyler deniyormuşçasına aldığı acayip acayip kararlarla direkt futbolun temel taşlarını çiğneyerek 4-4-2 ile zerre alakası olmayan bir kadroyu orta 2'lisi sarı kartlıyken 4-4-2'ye döndermek gibi rakip teknik direktörün bir şey dahi yapmasına gerek kalmadan kendi kendine mat olan, sahadaki aciziyete çözüm olarak da çareyi orta sahayı boşaltmakta bularak tarihe utanç verici bir skor ekleyen teknik adam.

    daha korkunçu, evet daha kötüsü de var. aynı şeyi 27 temmuz 2024 galatasaray parma maçında yapıp yine saha içerisinde teknik taktik olarak ezim ezim ezildiği bir geri dönüş almışken üstünden 1 hafta geçmeden aynısını daha felaket kararlarla destekleyerek işi artık yüz kızartıcı bir noktaya taşıması galatasaray'ın geleceği açısından gerçekten endişe verici.

    takımı sabote eden kararları için tüm oyunculardan ve taraftarlardan özür dilemeli. kimse durduk yere, ortada hiçbir koşul yokken alenen rezil rüsva edilmeyi haketmedi.

    maç sonu açıklamalarına da diyecek bir şey bulamıyorum. yaşananlara dair o kadar farkındalığı yok, yaşattığı rezilliğin o kadar farkında değil ki konuştukça en az maçta olduğu kadar utandım.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın