resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12231
    en son entryimi yaklaşık 13 ay önce yazmışım, okumaya devam ediyordum ama yazmıyordum. neyse bugün yazmak zorunda hissediyorum.

    okan hoca bütün büyük maclarda ya herrro ya merro kafasından çıkmazsa başımıza daha çok rezaletler geleceği kesin ve net olarak görünüyor.

    sayın hocam orta sahayı boşaltıp forvet almayı kaç kere daha deneyip bizi uzeceksin! bunun bir halta yaramadığını anlaman için 10-0 yenilmemiz mi gerekiyor! yapma şu şeyi artık yapma!

    boş boş gezen icardi yi cikaramiyorsun. sürekli top ezen keremle basliyorsun. çalım atmaya çalışıp atamayan ziyech i cikaramiyorsun. ama gücün zaha ya yetiyor ki adamı hem fark yedikten eksik kaldıktan sonra son tercih olarak oyuna alıyorsun hem de hedef gösterip bütün suçu ona yıkıyorsun, ayıptır bu yaptığın ayıp!

    bakın maç kazanılır kaybedilir ama rezalet bir oyun, rezalet oyuncu tercihleri, rezalet oyuncu değişiklikleri ve rezalet bir taktik bile denemeyecek orta sahayı boşaltıp forvetleri oyuna almak şeklindeki tercihler olmaz olmaz olmaz! bunun olmayacağını hepimizi görüyoruz ama okan hocamız göremiyor maalesef!

    neşteri vuramayan adamdan büyük teknik direktör olamaz! icardi boş boş geziyorsa ikinci yarıya çıkmaz. onu degil de mertensi almak korkaklıktir! sen o neşteri vuracaksın! vuramiyorsan maç sonu zaha ya suç atıp sorumluluktan kacmayacaksin, bu ne insanlığa ne erkekliğe sığar ! bu şekilde hem kredini bitiyorsun hem de karakterin hakkında kötü şeyler dusundurtuyorsun yapma, emeklerine yazik oluyor !

    bugünkü* maç benim için okan hocanın son kredisiydi. bir daha herhangi bir maçta orta saha çıkarıp forvet alırsa, o maçı kazansa bile istifa etmesi için yazacağım. yetti artık!

    hocam her büyük maçı kazanmak zorunda değilsin ama her büyük maçta bizi rezil etmemek zorundasın, anlayabiliyor musun hocam ! kazanamayacagini anladığın an hücum etme maçı tut, vakti öldür ama şu kuş kardeşlere fark yedirerek ya da kendi evinde yenilerek bizim yüzümüzü kara çıkarma! bıktık artık gerçekten!

    son olarak önce yönetim istifa edecek. ondan sonra kötü süreç devam ederse okan hoca da istifa eder ama bugün istifa et demek biraz ayıp oluyor kanısındayım. şampiyonlar ligi eleme maçlarındaki oyun ve skorları görene kadar desteklemeye devam. orada da rezil olursak tüm yönetim ve hoca istifa etmek zorunda kalacak zaten !
App Store'dan indirin Google Play'den alın