resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12229
    burada asla futbola dair bir şey yazmayacağım.

    okan hoca bu maç dursun özbeki taraftarın önüne atmak için çok güzel bir şekilde yedi.
    ama yapmaya çalıştığı şark kurnazlığı 5-0 gibi bir skor ile bitince eline yüzüne bulaştırdı ve okları kendisine çevirttirdi.

    maç 1-0 olsa idi ve dakikalar 80+ olsaydı orta sahanı boşaltıp hücumcu almanı anlayabilirdik fakat 2-0 iken bunu yapmak ekranlara evet bakın orta saham yok almadılar ve ben yeniliyorum demektir.
    karşında ki takımın ilk 11 inde 6 tane yeni oyuncu vardı. senin takımında ise “isteseydin” ligi kazandığın ilk 11 ile çıkabilirdin ama yapmadın. mertense köhne şuna buna dakikalarca dayandın vs vs.
    2-0 iken kulübeden çıkmayan hoca 5-0 olduktan sonra takıma kızmaya başladı neden ? çünkü an itibari ile oklar kendisine döndü dediğim gibi.

    unutmayın ortasahasız dediğimiz bu takım rekor puanla şampiyon oldu. görende sanacak bizim takım çemişgezekspor orta sahası. (neyse sövmeyeceğim…)

    şimdi gelelim dursun başkan tarafına
    erden timurun ahı var üzerinde 30 milyon galatasaraylının ahı var üzerinde yatacak yerin yok. az biraz galatasaraylılıktan ekmek yemiş isen istifa edersin tüm kurmayların ile.

    neyse konuya geçeyim eğer az biraz akıllı ise okan hocanın ne yapmaya çalıştığını anlar.
    ve yapacağı şey, sonucu ne olursa olsun okan hocaya yol vermektir.
    ha bu kendisininde gitmesine sebep olacaktır ama kendisini kimse bu kadar aşağılayamazdı.

    benim düşüncem ise şu okan hocada başkanda an itibari ile defolup gitmelidir. burası kimsenin babasının çiftliği değil. biz elbetteki yenilebiliriz ama kimse bizi bu kadar rezil bir halde bırakamaz. ben 3 gün boyunca yatamayacağım dert edeceğim buradaki tüm yazıları okuyacağım vs vs. peki siz ne halt yiyeceksiniz. hiç bir şey. benim kadar bu takımı sahiplenmiyorsanız babamda olsa defolup gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın