resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12215
    maç sonundaki zaha açıklamasına inanamadım. okan hocayı çok severim de, hocam zaha ile ne alıp veremediğin var senin. bi sal şu adamı ya. yunus’u oyuna sokacağına barış’ı sağa alıp, zaha’yı sol öne alacaktın. adam girdikten sonra 8 numara pozisyonunda dolandı durdu. ne yapsın adam. adama mevkisinde forma vermedikten sonra basının önünde taraftarın önüne ne atıyorsun. sen böyle yaptıkça bu adamdan nasıl performans bekliyorsun? sen ki bu takımın hocasısın, oyuncularını korumak zorundasın.

    “taktiksel hatalar yaptık, kafa olarak maça hazırlanamadık, ağır bi kamp dönemi geçirdik ve takım yorgundu. mağlubiyetin sorumlusu benim, bir musubet bin nasihattan iyidir bundan sonra çok daha iyi olup taraftarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz.” de çık git.

    birilerini taraftarın önüne atacaksan da, transferlerimizi kamp dönemine yetiştiremedik de. ya bunca yıllık oyuncusun, 2 farklı takımda 3 şampiyonluk kazanmışsın, oyuncunu böyle basına kötülenmeyeceğini bilmiyor musun? ne yapacaksın, zaha’yı bütün sezon kulübede mi oturtacaksın?

    yani maç bitti hatalar yapmaya devam ediyorsun. seni çok severim, okan buruk istifa diyenlerin de saçmaladığını düşünüyorum da bari sen ağırbaşlı ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın