• 35996
    bana kalırsa mesele isim isim futbolcular değil. bu takım oyun kuramıyor, set hücumunda fazla altarnatif üretmiyor, kapanan takımlara karşı çok zorlanıyor, ileride baskı yapan rakibe karşı da eli ayağı birbirine dolanıyor. çünkü ne defans oyuncuları ne de orta alanda ayağı iyi top yapan oyuncu neredeyse yok.

    yapılacak iş çok belliydi; oyunu kuracak bir defans önü futbolcusu almak, oyun kurabilen bir bek almak. bu kadar basitti. şu an için hem beke hem orta sahaya 2 oyuncu alındı ama ingiltere'den gelen oğlan torreira önünde oynayacak. bu işe nasıl çözüm olur muamma. jelert ise göründüğü kadarıyla teknik ve pasör değil.

    2022 yılından bu yana 2 yıl geçti. futbolda 1 yıl bile atletizm için fena bir dönemdir. sen oyunu yıktığın mertens'e haddinden fazla sorumluluk yüklersen o iş olmaz. adam iyi niyetiyle koşuyor ediyor ama artık 35 değil.

    6-8-8 şeklinde bir orta saha oynamak zorundayız. bu da demek oluyor ki bir adet daha topla arası iyi, mücadeleci bir orta saha lazım. güncel futbolda bizim gibi mertens tarzı bir oyuncuya bel bağlayan bir ekip daha yoktur. yanındaki adamın birisi top kaptırma uzmanı, öteki hayatı boyunca çok fazla defans yapmamış bir kanat düzleminde 4-2-3-1'in 3'lüsü seni 8 kişi oynatır.

    ileride basalım iyi güzel de defans ile orta saha arası kabak tarlası gibi oluyor. hazırlık maçlarında ve son bjk maçında gördük bunu. 2-3 top yapıp defanstan çıkan rakip hop muslera ile karşı karşıya. davinson ile bu oyunu oynamak çok daha makul ama sana bir de boey lazım.

    çok fazla değişiklik ya da transfere ihtiyaç yok. öncelikle burnu laf dağında olan birkaç futbolcunun kulağı çekilecek. düzelme yok mu? o zaman çekeceksin yedeğe. burası dingonun ahırı değil aq. 10 dakikada 3 gol yemek neyin nesi? ligdeki rakipler kötü diye çoğu maçı kazanıyoruz. doğru oynuyoruz ama bize denk veya bizden iyi takımlara karşı işler sarpa sarıyor.

    davinson, abdülkerim'den formayı alacak, kaan ayhan sağ bek olmayacak ( olmuyor, zorlamak saçma), orta alana acilen ayağı düzgün, dripling yapabilen biri daha alınacak (lemina tarzı), kanatlarda kerem aktürkoğlu kesinlikle olmayacak, mertens ve ziyech aynı anda oynamayacak. görüldüğü üzere takım içi değişiklikler bile seviye yükseltir.

    ben olsam ziyech'i forvet arkasında serbest rolde oynatırım. şunu artık denememiz lazım; torreira, sara ve x transfer. ileride ziyech barış icardi. günümüz futbolunda orta sahan ne ise o'sun. prag'dan aldığımız mağlubiyet, kopenhag maçları tesadüf mü? kılımızı dahi kıpırdatamadık bunlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın