resim
İlkay Gündoğan
Takım:Man City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 945
    çok büyük futbolcu olmasına rağmen alınabilecek maksimum verim (bir sakatlik vs olmazsa) 2 sezondur. 2 sezonluk ilkay gündoğan maliyeti minimum 20 milyon eurodur. 20 milyon euro'ya, en kötü ihtimalle verdiğimiz parayı çıkarabileceğimiz bir genç oyuncu alıp paramızı hiç etmeme yoluna gidebiliriz. türkiye ligi'nde hangi takıma gelirse gelsin muhakkak dengeleri değiştirebilecek bir futbolcudur ancak 33 yaş kaleci hariç tüm futbol mevkileri için artık sonun başlangıcı demek. ilkay'ı istemeyen adam delidir falan demeyin, bu adamı 27-28 yaşında buraya getirme imkanı yok, 33 yaşında geldiginde de hem düşük verim hem de geri dönüşü olmayan ciddi meblağlar söz konusu oluyor. galatasaray arkasında koç holdingin olduğu bir kulüp değil. maalesef kendi yağımızda kavruluyoruz, dolayısıyla da transfer devamlılığı sağlayabilmek adına geleceği olan, en azından zarar ettirmeyecek futbolculara yönelmemiz şart.

    tete kadar tutmayan bir transferi bile zarar etmeden elden çıkarabildik ancak tete 33 yaşında olsaydı o verdiğimiz paralar şu an elimizde patlamıştı.

    alabiliyorsak yıllık 3-4 milyon maliyetle ve en fazla 3-4 milyon bonservisle hemen alalım. barcelona'dan yıllık 12 milyon kazanan adam niye 3-4'e bize gelsin değil mi? o zaman en mantıklı hamle uzak durmak.

    yanlış anlaşılmasın ben transfer yapmayalım demiyorum, bu transferi bu maliyetlerle yapmamalıyız diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın