• 70
    lugano'nun antrenörü, maçı bilgisayar oyunu sanmasaydı fenerbahçe'yi ananas ağacına yollardı.

    1 gol yedi diye 15 dakikada 5 oyuncu birden değiştirerek tüm ritmi bozdu keltoş. hele ilk 2 değişiklik ile oyunu tümden kaybetti. altı üstü beraberliğe gelmiş maç, daha önünde kocaman bir 35 dakika var. bir bekle, rakip ne yapacak bir tart. kötü oynasalar neyse de yani saçma sapan bir iş yaptı.

    fenerbahçe geçen sezondan farksız. ismail yüksek ön alanda iyi bastı, çoğu topu kaptı ve mesafeyi daralttı. ismail olmasa yine çok zorlanırlardı.

    bir lafım da alp özgen denen şovmene. ulan her maç üstüne koyarak çekilmez oluyorsun. tadicccccc, cekooooo son harfleri bu kadar uzatıp kulak s...mek nedir adam? ufak bir güzel hareket oluyor sanki zidan gol atmış gibi uzaya kadar övüyor. yeri geliyor hakemlik yapıyor sık sık; faul olması lazım, kart lazım. sen de haklısın aq. fenerbahçe karşısında kim varsa kart lazım tabi. bu herife koyu galatasaraylı demezler mi bir de. 35 yıldır avrupa maçları izledik, hangi spiker böyle kendinden geçti aq. ya ali koç kadar fenerbahçeli ya da acun ekstra prim veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın