resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5354
    23-24 sezonunda en ufak hatasında kerem aktürkoğlu'nu yemeye çalışan beğeni budalası ve ilgi çekmek için her şeyinden vazgeçebilecek sosyal medya taraftarı, 24-25 sezonunda da en ufak hatasında barış alper'i yemeye çalışacaktır. bu konuda kimsenin şüphesi yoktur ve yavaş yavaş da yolu yapılmaya başlandı.

    27 temmuz 2024 galatasaray parma maçında 15 dakika oynadı. tam bir yıl boyunca 70 maça çıkan, kısa bir tatilin ardından henüz antrenmanlara yeni başlamışken çıktığı bir hazırlık maçında eleştirildi. hem de okan buruk'un tamamen değişik şeyler denediği bir maç için. bir ara maçta üçlü savunmanın sağ stoperi leo dubois ve sol stoperi kerem demirbay, orta saha ikilisi yunus akgün ve yusuf demir falandı.

    oynadığı futbol için eleştirilse yine anlayacağım ama koşuşu değişmiş denildi be. koşuşu değişmiş nedir abi? bunun futbol izleyiciliğiyle, taraftarlıkla alakası yok. bu bildiğin kıskançlık ve çekememezlilik. gerek milli takımdaki başarısı gerek de kadınların başarılı ve yakışıklı bir kardeşimiz olduğu için kendisine ilgi göstermesi bünyelerde hazımsızlığa neden olmuş.

    kerem'i yemeye ramak kalmıştı veya yendi ve transfer sezonu bitmeden gidecek, bilinmiyor artık orası. sıra geldi barış alper'e ama artık gerçek taraftar tecrübeli. iguana'yı yem etmezler bu ilgi budalalarına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın