• 35922
    sol bek yedeği, sağ bek yedeği, 1 tane bile 8 numarası ve mertens’in yedeği olmayan takımdır. ayrıca metehan’ı saymazsak sadece 3 stoperimiz var. emin bayram’ı saymıyorum zira okan buruk hazırlık maçlarında 1 dk bile şans vermedi kendisine, herhalde satışının resmileşmesi bekleniyor.

    transfer dönemini berbat geçiyoruz, kadroya derinlik sağlayamadık ve atletik performans olarak avrupalı rakiplerimizin bence gerisindeyiz. misal 27 temmuz 2024 galatasaray parma maçında rakip hücum hattında oynayan ange yoan bonny mahvetti bizi. her driblinginde savunma oyuncularımızı aciz durumlara düşürdü. biz neden böyle oyuncular bulamıyoruz allah’ım? biz neden 30 yaşında, performansı her sene düşmeye mahkum, son volesinin peşinde olam adamın peşine düşüp sonra da kendisine 3 yıl için 11 milyon euro para bağlıyoruz? oysa bonny’nin bonservisine 10 kendisine 1 milyon ver, 5 senelik maliyeti 15 milyon olur. 3 sene sonra 23 yaşında avrupalı kulüpler kendisini almak için sıraya girer, 25-30’dan aşağı satmazsın. hadi şimdi kolaysa seneye batshuayi’yi sat bakalım satabilir misin? neden beceremiyoruz abi bu işleri. parma dediğin takım geçen sene serie b’deydi yahu. şu adamların yaptığını biz neden yapamıyoruz?

    2 senedir şampiyon olan takım yaş ortalaması olarak çok genç bir takım değildi zaten. üstüne bu oyuncular 2 sene yaşlandı ve takımın en atletik oyuncusunun bayern’e transferi sonrası yerini dolduramadık. zor bir play-off eşleşmesi bizi bekliyor. beşiktaş’la olan süper kupa maçı beni zerre ilgilendirmiyor. eğer şampiyonlar ligi’ne kalamaz ve bu sene daha da yükselen ödül paralarını toplayamazsak, yüksek maaşlı oyuncuların yıl içinde paralarını ödemekte çok ciddi sorunlar yaşarız. yönetim ve okan buruk rahat davranıyor ya da öyle gözüküyorlar ama işimiz düşünülenden çok daha zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın