resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 299
    transferinden çekilseydik muhtemelen 1 hafta içinde wolsfburg-frankfurt ayarında bir takıma 8-9 milyon euro'ya transfer olacaktı ve şimdi burda bu para verilir mi, çöp bu diyenler bunu da mı elden kaçırdınız diye ekstra yangın çıkaracaktı. çocuğun profili o belli, yapacaktı bu sene o transferi. türkiye'ye futbolcu getirmek öyle bundesliga gibi kolay değil, maalesef bi tık üstünü vereceksin.

    derdim yönetimi, başkanı savunmak değil. 2 senedir erden timur dahil hiçbir yöneticiye güvenilmemesini, gereksiz abartı sevgi gösterilmemesini savunuyorum. senin başkanın florentino perez değilse güvenme kardeşim, ya da profesyonel bir yönetim ağın yoksa o yönetim sistemine güvenme, bu kadar basit. biz ne haldunlar, ne adnanlar, ne ünallar eskittik. erden de gelir geçer. dursun zaten gelir geçer.

    belli hocanın listesinde ilk sırada doue varmış, uzunca süre uğraşılmış ama olmamış işte. oyuncu tam bi yavşak çıkmış. jelert kardeşim de şu an galatasaray'ın gitmesi gereken bi profil oyuncuydu. anlaşılmış gelmiş. ben oyuncuyu bilmiyorum ama izledim ben bu adamı diyen ısrarla övüyor. burada gereksiz yerenlerin oyuncuyu eni konu izlediğine ise asla inanmıyorum kusura bakmasınlar. internette görülen istatistikle futbolcu gömülmez. barış euro'da gol atamadı, asist yapamadı diye yangın yapan beşiktaşlı müptezel gibi yapmayın kendinizi. 30 milyona bayern'e sattığın sağbekinin galatasaray kariyerinde 83 maçta 4 gol, 4 asisti var. istatistiğe baktın mı boey 10 milyon etmez.

    ha jelert kardeşim tutar ya da tutmaz orası ayrı konu ama daha gelmeden öylesine boş nefret akıtan bi kitle var ki çocuğa karşı, umarım galatasaray tarihine geçersin güzel kardeşim. nelsson kadar olsan susarlar ama umarım nelsson'u da geçer damga vurur ve daha yükseklere gidersin. ki tutmasa bile öyle aman aman zarar edeceğimiz bi futbolcu olmayacak. zarar edeceğin en fazla 2-3 milyon euro olur. sergio'nun 1 yıllık maaşı yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın