• 616
    henüz 2024-25 sezonu için konuşmak zor, ancak birtakım meseleler kendini belli ediyor.

    transferde ağır kaldık, fakat bu bence en son sorunumuz. transfer süreci senin adamın-benim adamım, senin listen-benim listem kavgasıyla sabote ediliyormuşçasına bir görüntü mevcut. yetkili kişiler işleri çözümsüzlüğe sürerek kendi gündemlerini dayatmak için fırsat kolluyorlar izlenimini aldım. umarım günahlarını alıyorumdur, çok kaka bir insanımdır.

    inşallah kimseyi satmayız (evet tete dubois falan dahil) ve kimseyi alamasak dahi ilk 2 iddiası ile gireriz lige. şampiyonlar ligine de kapağı atalım, ücreti tahsil edelim kâfi. daha fazlasını bu yönetim ile istemek benim için gerçekçi değil.

    eğer takımı korursak seviye anlamında bu gidişle beşiktaş ve trabzon ikilisi ile açtığımız makas epey kapanacak, ama yine de onları geçecek gücümüz olacaktır. fener ise maçları normal oynanmaya başlarsa bizle kafa kafaya olacaktır. geçen yılki (2023-24) gibi olursa manevi anlamda çok yıpranan takımımız bu seviyesiyle bir daha bu kadar puan toplayacak mental ve fiziksel mücadele gücüne kanımca erişemeyecektir. rakibi teslim alıp maçı öldürecek çok diri en az bir orta saha gelirse elimiz biraz daha rahatlayabilir. fener fred’e hem partner hem de yedek olabilecek çok üst düzey bir orta saha getirirse bu da yetmeyebilir tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın