resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6459
    öncelikle insanları pür iyi ve pür kötü şeklinde sınıflandırmamak lazım. kendisinin galatasaray'a çok iyilikleri olmuştur, çok kötü bir dönemi cezasız ve 2 şampiyonlukla kapatmamızı sağlayan ekibin başında yer almıştır. bu takım 1 şampiyonluğu da 1 golle kaçırmıştır.

    kendisi son günlerinde dahi galatasaray'ın bir kuruşunu dahi savunmuş ancak belhanda olayıyla ve maçlarda çatır çutur doğranırken fatih terim'i desteklemek yerine onun yıpratılmasına fırsat vermesiyle 1 şampiyonluktan da etmiştir ne yazık ki. fatih hoca maç sonu röportajlarında tek başına camiayı korumaya çalışırken 1 allah'ın kulu destek vermemişti o dönem. bugün 5 yıldızlı bir camia olabilirdik. gençlerbirliği maçında babel'in elle oynama nedeniyle iptal edilen bir golü var ki evlere şenlik. maç sonrası 1 tane bile açıklama yapmayıp nasıl olsa kazandık diye susulan her maçı geri dönüp anmak lazım. belki o 1 golle şampiyonluktan olduk biz.

    o nedenle bence övüleceği kadar yerileceği şeyler de yapmıştır. ancak kendisinin niyetinin galatasaray'ın iyiliği olduğunu bildiğmiz için kötü anmayız. allah rahmet eylesin başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın