• 614
    listede 3-4 isim ile transfer yapmaya kalktığımız dönem. onlar da basına düşüp, resmi ağızlardan onaylandığı kadarı ile sağ taraf için doue, jelert; orta alan için mctominay ve wendel. koskoca galatasaray'ın transfer listesi bu 4 oyuncudan oluşturulmuş. haydi iyi niyetli bakalım, bilmediğimiz 1-2 alternatif isim olsun. ibrahim hatipoğlu'nun açıklamalarından da anlaşıldığı gibi aslında bu oyuncuları da alacaklarına kendileri dahi inanmamış. hatipoğlu diyor ki; "bu transferler zor, çünkü hocanın istediği takımları için önemli, alması zor oyuncular". kimse de çıkıp dememiş ki, "mctominay'ı, wendel'i 3 milyona alamazsınız". ünlü düşünür ozan tufan'a hak vermemek elde değil: böyle bir şey olabilir mi? gerçekten, ciddi ciddi bu isimler için ülkelere uçuldu, komik paralar önerildi, haliyle rezil olundu ve geri dönüldü. elde ne var? koskoca bir sıfır. aslında sıfır da değil koca bir prestij ve güven kaybı.

    şimdi yeni gelen haberler transferde başa dönüldü şeklinde. temmuz ayının sonu gelmiş, zaten bilinen eksikliklere dair hala ve yeniden transfer zirvesi yapılıyor. yeni isimler belirlenecek belli ki. siz bu oyuncuların alternatiflerini daha hala belirlemediniz mi? şimdi oturup, yeniden liste yapacak, sırf oyuncu fiyatlarını sormak için başka ülkelere mi uçacaksınız? olmazsa geri dönüp tekrar, yeni zirveler mi yapılacak?

    koskoca galatasaray'ın transfer politikası bu kadar amatörce mi yönetiliyor? biz bu amatör yaklaşımlarla nasıl oyuncu transfer edeceğiz? biz oyuncuların gelmek istediği seksi bir kulüpten, herkesin teklifini reddettiği bir kulübe nasıl dönüştük? bu kadar amatörce yönetilen transfer sürecine dair bir tek taraftar ses yükseltirken, bu camianın akil insanları nerede? daha gidecek oyuncu planlamaları var ki onlardan hiç bahsetmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın