• 608
    fb güçlü kadrosunu güçlendirirken, bjk ve trabzonspor bile kendisine seviye atlatabilecek oyuncular alırken son 2 yılın şampiyonu, geçen sezon şl'de oynayan, bu sene de kuvvetle muhtemel şl'de oynayacak, oradan buradan bir yığın gelir elde etmiş, bu konuda rakipleri 3'e 5'e katlamış galatasaray 1 yıldır orta saha, 6 aydır sağ bek bulamıyor.

    37 yaşındaki mertens'in alternatifsizliğinden, sol bekin sadece köhn'e emanet edilmesinden, orta saha merkez'de torreira dışında galatasaray (şampiyonlar ligi) seviyesinde oyuncu bulunmamasından, sağ bekin tek alternatifinin stoper orijinli kaan ayhan olmasından, ziyech ve zaha'ya ne kadar güvenebileceğimizden bahsetmiyorum bile.

    bir diğer sorun olası bir barış alper, kerem aktürkoğlu gibi oyuncuların satışından sonra çıkar çünkü bu yönetim o oyuncuların satışından sonra yerlerine ikame yapamaz. parayı da tıpkı boey, zaniolo, bakambu gibi oyunculardan gelen paralar gibi çarçur eder.

    birkaç gün sonra süper kupa, 3-4 hafta sonra şampiyonlar ligi play-off maçı var. özellikle şampiyonlar ligine gidemezsek bu beceriksizler taraftara nasıl hesap verecek ?
    umarım sürekli yönetime arka çıkan okan buruk bu sürecin sonunda harcanmaz. tek tutunacağımız dal kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın