• 77
    bugün seyahat nereye beyler? benden duymuş olmayın atletico madrid joao felix için 70m istiyormuş. hemen kol kola girin ilk uçakla basın gidin ispanya'ya. giderken de 7 düvele haber salın. maksat mesai dolsun gitmişken 3m euroya olur mu diye de sorar dönersiniz.

    ibocum sen de o kadar avrupa ülkesi gezdin şu badem bıyıkları kes be kardeşim. biraz gezdiğinden gördüğünden etkilen değiştir şu iç anadolu muhtar kombinini. belki de adamlar senden ürküyor.

    şimdi "ya bu adamları dursun getirmedi mi asıl suç onda değil mi neden bu ikiliye yükleniyorsunuz" diyecekler olacaktır. katılıyorum, ama kardeşim bu dursun özbek seviyesi bile değil. bu ikili öyle böyle seviyeyi düşürmedi. cenk ergün tekken bile daha iyiydi. ikisi bir araya gelince inanılmaz bir birleşim yaşandı. bence dursun özbek bile şaşkın "lan sizin neyin kafasını yaşıyorsunuz" diyor.

    bakın abdürrahim albayrak bile b1 türkçe, a0 yabancı dil ile üstünü başını yırtıp kıyafetiyle duşa giriyor bağırıp çağırıp iyi kötü birşeyler bağlıyordu. adam 1 kere alan transferini bağlamaya dubai'ye gitti menajerlerin kavgasından eli boş döndü de demediğimiz kalmadı. bu ikili bu fiyaskonun aynından haftada 4 tane çekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın