resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10323
    yanılıyorsam düzeltiniz, uzun yıllar önceydi ve aksi haberleri kaçırmış olabiliriz. lakin;

    - ilk başkan olduğu zaman galatasaray espor takımındaki oğlunu kendi otelinde kaldırıp faturasını galatasaray'a kestirmiştir.
    - başkanlığı düştükten sonra, finansal olarak mahvettiği ve üzerine suriyeli bebekleri içeren efsanevi sunumuyla uefa nezninde komik duruma düşürdüğü kulüp ffp anlaşması için yalvar yakar dolaşıyorken, naylon faturalarını faiziyle beraber almak için ihtarname çekmiştir.
    - 250bin m2 inşaat alanımız var; bunu 400bin m2 yapacağız diyerek satışı için oy aldığı riva arazisini 175bin m2'ye düşürmüştür. ne zaman aklıma gelse buna gülüyorum.
    https://twitter.com/...s/953392833876185088
    https://gss.gs/2VK.jpg

    --- alıntı ---
    https://pbs.twimg.com/media/Dd-K3eaUwAAFkus.jpg
    yine 2016 yılı seçim ofisi adı altında 11 günlük bir fatura kulübe kesilmiş. ne seçimi olduğu ve neden kulübe kesildiği belirtilmemiş.

    her maç için kulübe 3 bin euro salon kirası kesilmiş. galatasaray burada maç toplantılarını yaptı.
    https://pbs.twimg.com/media/Dd-NQ8xVQAAkjjD.jpg

    bunlar gibi bir çok fatura var kulübe kesilen. galatasaray’da zamanında görev yapan insanlara da sordum ama herkes maç öncesi kampların 2 değil 1 gün olduğunu söyledi. faturaların hepsi 2 gün. söylediğim gibi yorumsuz bilgileri verdim. yetkililer bu konuda bir açıklama yapacaktır.

    18 şubat lazio maçı için yine galatasaray’a 2 gün fatura kesilmiş. kafilenin 17sinde hiç gelmediği ve 18’inde günü birlik kaldığı belirtilmiş ama fatura 2 gün üzerinden 45 bin tl kesilmiş. düşülen notta bunun fatura edilmeyeceği belirtilmiş ama edilmiş
    https://pbs.twimg.com/media/Dd-Kt92UwAAO50e.jpg

    sivas bir galatasaray maçı için point otel’de konaklamak için yer ayırmış. daha sonra galatasaray geleceği için (yine 2 gün) sivas başka otele yönlendirilmiş. o otele 5.9 bin tl ödeme yapılmış.
    https://pbs.twimg.com/media/Dd-KRrFU0AID8jX.jpg

    21 şubat 2016 tarihinde oynanan g.saray-trabzon maçı öncesinde gs futbol takımına point otel’de 2 gün konaklama için özbek turizm’den 41 bin tl fatura kesilmiş. ama o dönemde g.saray’ın faturadaki gibi 2 değil 1 gün konakladığı belirtilmiş. kalanların isimlerine yer verilmemiş
    https://pbs.twimg.com/media/Dd-JrqQUwAIEkTw.jpg

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...s/999670340812001280
App Store'dan indirin Google Play'den alın