resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10301
    en fazla küçük esnaf kabiliyetinde olabilecek adamı galatasaray'ın başına musallat ettiler. ondan bu yanar dönerliği, yalan söylemeleri, siyasilere yağ çekmeleri çünkü adamın genetik kodunda küçük esnaflık var.

    okan buruk, erden timur, taraftar ve bazı oyuncuların üstün gayretiyle kazanılan başarıları kendisi kazanmış gibi böbürlenmesi de cabası. hatırlayın okan hocanın sözleşme yenilerken düzenlenen basın toplantısında ettiği lafları.

    ben sana değil sayın dursun özbek, koskoca galatasaray'a bir tane adam akıllı başkan ve yönetim bulamayan, elini taşın altına sokmayan, konfor alanı dışına çıkamayıp ama lafa gelince kelle bırakmayanlara ve camiaya kızıyorum.
    kardeşim galatasaray'ın o övündükleri örfü-geleneği, derin galatasaray'ı, galatasaray divan kurulu ve üyelerinin gücü falan.. hepsi koca birer palavra.

    senin olurun/potansiyelin bu başkan. en azından belki çıkarların için belki ün, şan için bu işe girdin ama nihayetinde bir cesaret gösterdin. kabiliyeti, gücü olup da cesaret gösteremeyenler utansın. o yüzden sana çok kızamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın