• 8249
    yine bir sezon öncesi övmelere başlanan takım.

    fenerbahçe'yi övenler keşke aynı kafa yapısıyla fenerbahçe taraftarı olsalardı merak ediyorum yine takımlarını över miydi? maliyetleri arşa çıkmış kadrolarını nasıl boşaltacakları ayrı problem, yerlerine kimleri alacakları ayrı problem. üstelik geçen sene yaptıkları transferler fenerbahçe toksikliğine şahit olmuş durumda. dzeko, tadic ve fred geçen sene sezonun farklı noktalarında bu toksiklik yüzünden kırıldılar. bu durumu hiç hafife almayın. bana göre türkiye'ye gelmiş en iyi ortasahalardan olan gustavo hayata küstü bunlar yüzünden, fenerbahçe hatırlatılınca kedere boğuluyor adam.

    gözümüzün nuru tertemiz galatasarayımız varken her sene koşa koşa bu başarısızlık abidesi takımı övmeye gelen taraftarımızı anlamıyorum. hatta itiraf etmek gerekirse ara ara bu tipten arkadaşlarıma fenerli olmaları bedduasında bulunuyorum.

    sayısız ağlamaları, çirkef futbolcuları, haram puanlarıyla yine son ana kadar yarışta olacaklar bu sene de. şampiyonlukta favori olduklarını düşünmüyorum ama olur da başarıya ulaşsalar dahi mağluptur bu yolda galip. hocaları ve eytli futbolcularıyla bir uçuruma sürükleniyor fenerbahçe üstelik bu sene onlara beşiktaş da katıldı.

    taraflı baktığımı ve abarttığımı düşünüyorsanız bir an fenerbahçe taraftarı olduğunuzu düşünün. şu an övdüğünüz çoğu şeyi nasıl yereceğinizi hayal edin, bana hak vereceksiniz.

    galatasaray taraftarı takımının değerini anlasın diye ibret olsun için yaratılmış futbol takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın