resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 532
    iki ay yönetim bir transferi bitiremezse adam ne yapacak. her futbolcuya metin oktay muamelesi yapmayı bırakmalıyız. ayrıca fenerbahçe zamanında çok futbolcu öğüttüyse bile, son zamanlarda çok iyi satışlar yaptılar.

    fenerbahçe futbolcu öğütür ezberinden kurtulmamız gerekiyor. bunun bir karşılığı yok. ferdi ortada, arda ortada, ismail yüksek ortada, oosterwolde ortada. hakkı yenen genç oyuncu kim var kadrolarında? ismail kartal sadece krunic transferini kendisi yaptığı için gereksiz yere ismail yüksek'i kesti. onun dışında hakeden gençler de gayet süre bulabiliyor.

    koskoca ligde alınabilecek yerli futbolcu sayısı bir elin parmağını geçmiyor. sen onlardan birini 2 ay boyunca bitiremiyorsan, oyuncuyu kötülemenin, fenerbahçe'yi kötülemenin hiçbir faydası yok bize.

    kendisi de taş gibi futbolcu. 35 maç 13 gol 7 asist. şu istatistiğe sahip yerli 25 yaş altı kaç futbolcu var ligimizde? kerem ve barış var benzer. ki kerem ve barış icardiler, mertenslerle birlikte oynuyor. dünya çapında kadronda oyuncular var. ligin şampiyon takımısın.

    oğuz'un potansiyeli barış'ın ötesinde değil fakat kerem'in ötesinde. bu şimdiye kadar gösterdiğiyle alakalı. süre bulur bulamaz, fenerbahçe kaotik bir sezon geçirir, sakatlık olur. bunlar bilebileceğimiz şeyler değil. fakat taş gibi topçuyu kaçırdık, gayet de güzel transfer çalımı yedik. emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın