resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10273
    geldik yine hemşehrimizin başlığına.

    kendisi ve yönetimi o kadar iş bilmez ki... çok basit örnek: oğuz aydın.

    yahu oğuz aydın için bu kadar duman çıkmasının sebebi sizsiniz. ve sizin har verdiğiniz muhabirler. yani oğuz aydın olursa güzel olur, olmazsa da yapacak bir şey yok transferiydi gala'm için.

    takım neredeyse silme kanat oyuncusu. bir başlıyorsun saymaya sonu gelmiyor. ikinci mevki olarak kanat oynayabilecek oyuncuları çıkardığınız halde üstelik. ama ne yaptılar ettiler, oğuz aydın transferini yangına çevirebildiler.

    vallahi helal olsun.

    sayın başkan bu transferle, ve süreci yönetememesiyle "benim adımın bir ehemmiyeti, ağırlığı yok" demiştir. yok yani. sen ismini ve titrini koyup "ben halledeceğim" diyorsan bitireceksin o transferi. gerekiyorsa cebinden çıkacak o para, sponsor olacaksın bir şekil. çıkacak yani. etme bulma dünyası.

    hadi diyelim, muhabirlerin halt yemesi ve siz transfere müdahil olmadınız. hani transferleri ben yaptım dediğiniz siz. hadi siz müdahil değilsiniz. o zaman o haberlere yalanlama geçeceksiniz. ya da servis etmeyeceksiniz. servis etmemişseniz yanlış anlaşılmanın, yalan haberin önüne geçeceksiniz. o gün işinize geldi, hiçbir şey demeyip sonra kabul etmemek olmaz.

    adınız, namınız ve ne yazık ki titriniz aşağılandı. ve buna göz yumdunuz.

    ben yangın yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyordum. yani transfer konusunda. herhalde iki transfer yaparlar demiştim.

    transferden daha çok yangın yapılması gereken şey var aslında.

    berbat ötesi bir yönetim. transferden bahsetmiyorum. başka şeyler.

    süreç yönetimleri. yalanlar. yerine getirilemeyen sözler. kemerburgaz. florya. erden timur'un ayrılığı. arka planda dönen pis muhabetler, dedikodular.

    neyi iyi yapıyorsunuz çok affedersiniz sayın başkan? "ya ben de şunu çok güzel yapıyorum, yaptım" dediğiniz ne var yahu?

    yazık. günden güne kendinden yiyor. zaten çok azdı. onu da yiyip bitiriyor. biz sanki bir önceki dönemini unuttuk.

    hayır, hatra getirmemek unutmak değildir.

    ve korkum odur ki bu baskı ortamında daha yanlış hamleler yapacak. yaptı da. yapıyor da. kemerburgaz'da sezon açmak mesela.

    neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın