resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11912
    yapma hocam. yapma canım hocam. sen bu yönetime ve onun başındaki adama arka çıkma, çünkü sırtından hançerleneceksin! 3 mağlubiyet alırsın hemen seni satar. sana sağ bek almaz, orta saha almaz, elindeki kıymetli oyuncuları peşkeş çeker, lig oynanırken hakkını savunmaz, saçma sapan konuşur ama takım kötü gitsin ilk seni satar!

    söylediği 10 sözün 9'u yalan, 1'i ise şüpheli olan birine arka çıkma. bunlar seni yarı yolda bırakacaklar. bunlar iyi bir sağ bek alamayacak, bunlar iyi bir orta saha alamayacak, bunlar senin güvendiğin topçuları üçe beşe bakmadan satacak, o parayı da senin hiç kullanmayacağın futbolla ilişkisi bitmiş parazitlere yatıracak.

    taraftar yangın yapıyor çünkü bunları daha önce yaşadı! sen de yaşadın! 35 milyon'a topçu sattılar sana sağ bek ve sol bek almadılar. taraftar yangın yaptı da bir gecede sol bek almak zorunda kaldılar. yoksa yine almayacaklardı. taraftar bu adamın ne halt olduğunu nasıl sürekli yalan konuştuğunu çoook iyi biliyor!

    sen bu adamlara güvenme. taraftarın transfer konusundaki yangınına çıkıp cevap verecek kadar cesaretleri yok ki sürekli sen konuşmak zorunda kalıyorsun. canım hocam buradan da mı anlamıyorsun? bu adamlar çapsız, bu adamlar iş bilmez, bu adamlar korkak, bu adamlar yalancı! 1 ay önce ne söylüyordu şimdi ne söylüyor canım hocam görmüyor musun? "daha iyisi için uğraşıyoruz diyip eylül ayına kadar transfersiz gideceklerini ön göremiyor musun canım hocam? eylül'de uefa, financial fair play, zart zurt diyip sana topçu almayacaklarını ön göremiyor musun canım hocam?

    bunlar adam satamıyor ki alsınlar! bunlar sana oyuncu al-ma-ya-cak-lar! sen de bunların yalancısı olacaksın ve üzgünüm ama sen de tepki göreceksin eğer ki bu çapsızları savunmaya devam edersen. sen çık, "ben transfer listemi bildirdim yönetim gerekli çalışmaları yapacaktır" de geç. sen bu yalancıların sözcüsü olma sen de kötü durumda kalacaksın. kendin için yapma bizim için yapma!
App Store'dan indirin Google Play'den alın