resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10259
    bakın bu adam görüp görebileceğimiz en kötü başkanlardan biri. hep yazdım hep de yazacağım. galatasaray’ın en büyük beka sorunu bu adamdır. 2 ay “başkan bu transferle bizzat ilgileniyor” diye haber yaptırdığı topçuyu fener’e kaptıracak kadar iş bilmez, yöneticilik meziyetlerinden yoksun, erden timur olmasa şimdiye büyük skandallarla genel kurul’dan tabiri caizse dövülerek gönderilecekken okan buruk ve erden timur sayesinde koltuğuna tutunmuş biri.

    söylediği hiçbir sözün gerçekliği olmayan, alenen milyonlarca galatasaray taraftarına sürekli yalan söyleyen biri. verdiği hiçbir sözü yerine getiremedi. ben burada söyledikleri yalanları sıralasam 10 sayfa entry çıkar.

    bu adamın becerebileceği hiçbir şey yoktur. erden timur olmadan transferde de bir halt beceremez. bakın görün en kritik birkaç adamımızı yok pahasına satacak, takımın eksiksiz bölgelerine eksik hale getirecek, gelen paranın tamamını transferin son haftası işe yaramaz adamlara basacak sonra da “bakın eksikleri kapattık” diyerek yine klasik yalanlarından söyleyecektir.

    çünkü dursun özbek’in çapı bu kadardır. üstelik transferden daha büyük skandal gelen bunca paranın nereye gittiğidir. yine yeğeninin otel masraflarını kulübe yazdırıp bizi kendisine borçlu hale mi getirdi? yoksa kardeşinin uçak masraflarını mı gider yazdı?

    nerede bu paralar? nerede bankalar birliğinin çıkışı? nerede kemerburgaz? nerede salon? nerede sağ bek? nerede orta saha?

    daha köhn'ün taksidini bile ödememiş yahu bu adam. ödememiş. o kadar paraya rağmen hala ödemeleri yapmıyor. bu kadar yalan olmuş siz gerçekten florya'dan bizim para kazanacağımızı mı zannediyorsunuz bu adamla?
App Store'dan indirin Google Play'den alın