resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11863
    dursun özbek yönetiminin önüne kendini atmamalı. sap ile samanı karıştırmamak lazım. muhtemelen elde dubois ve kerem demirbay olduğu için yönetim acele etmiyor. geçen sezon şampiyon olduktan sonra eldeki imkanlarla icardi ve 1 transfere adamakıllı bonservis harcayabildik. hoca bizzati ağzı ile hızlı, geriye çabuk koşan ve önde baskı yapan bir savunma oyuncusu istedi. nelsson da çok kötüydü form olarak, hoca da oyunu için çok mantıklı bir hamle istedi, elzemdi de bu isteği. sanchez alındı ve verilecek bonservis bitti neredeyse. sonrasındaysa fırsat transferi kovalandı hep. orta alanda geçen sezon şampiyonlukta pay sahibi oliviera vardı. berkan oynayabilirdi, üzerine de 3 kuruşa demirbay alınınca derme çatma idare edilebilecek pozisyona gelindi. en sonda da adını anmak istemediğim ndombele getirildi ki süreç olumsuz sayılmazdı. haliyle o dönemki transferleri anlamak zor olmasa gerek.

    bugün gelinen noktada; 2 kere üst üste şampiyonluk gelmiş, boeyi rekor kırarak satmışsın, üzerine limitler yenilenmiş. yine ıvır zıvır 2 3 oyuncu satışı yapıp bunu daha da arttırabilirsin. burada sadece 2 transfer yapılacak. sağ bek ve orta saha. sadece 2. hadi orta saha biraz beklesin dersin anlarım. ama sağ bek şu ana kadar gelmeliydi. bunların hiçbiri yapılmamış ve üzerine tonla çelişkili açıklamalar var. ve onlarca faul davranışlar ortada. ciddi anlamda beceriksizlik hakim. ve dahası bu sezon daha çok ve üst seviye maçlarımız olacak.

    hoca burada şımarıklık yapsın, onu bunu suçlasın, masayı kırsın demiyor kimse. sadece şu durumda destek açıklaması yapması elbette allah korusun ileride olabilecek kötü senaryoyu üstlenmesine sebep olacak. hele bir de o kötü senaryo sonrası çıkıp şikayet ederse bugünler mutlaka hatırlatılır. şu an hocanın eli çok güçlü. öyle yönetimden kimse kafasına göre hocaya dokunamaz. dokunan yanar. bu durumda zaten istemek ile şikayet etmek arasında ciddi fark var. hele desteklemek arasında saçma uçurumlar var. sadece çıkıp 2 transferi en kısa sürede doğru şekilde istiyorum dese, hiçkimse gık diyemez. yarın işler kötü gitse bile, hoca istedi alınmadı derler ve hoca daha çok destek bile görür. bence son açıklamaları ile hata yapıyor. umarım bu süreç kendini etkilemez ve şansı da yaver gider de kendisi haklı çıkar. gerçekten bunu canı gönülden istiyorum ama bazen görünen köy kılavuz istemez gibi sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın