resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10232
    galatasaray'ın mevcut başkanı.

    son zamanlarda kendisine yöneltilen eleştirilerin ve nefrete varan duyguların çok sağlam dayanakları vardır.
    öncelikle tepkiler hiçbir zaman transfer nedenli olmamıştır. transfer gecikmesi sadece geçmiş yılların dışa vurumudur. diğer bir deyişle, başkanlığı süresince yapmış olduğu skandalların artık canımıza tak etmesidir.

    misal, grosskreutz transferindeki evrakları verilen sürede yetiştiremedi. hadi bunu aksilik olarak düşündün diyelim, peki avrupa'dan men almamızı sağlayan kimdi? otel yapacağım, olmazsa her sene galatasaray'a ben para vereceğim deyip de sözünü tutmayan kimdi? riva ve florya'yı yok pahasına satan kimdi? galatasaray'a cebimden para veriyorum deyip de sonra galatasaray'ın hisselerini en alt miktardan satıp borçlarını geri alan kimdi? bankalar birliğinden çıkacağız deyip çıkmayan ve kemerburgaz'ı haziran-temmuz arasına yetiştireceğiz diyen kimdi?

    2015-2018 yılları arasında başkanlığı süresince takımımız ilk 3'e girebilmiş mi bir bakın bakalım. türk sporunun belki de en önemli temsilcilerinden biri olan ergin ataman'ı kovan kimdi bir düşünün bakalım.

    bu adam 2022'de başkan olduğunda, her işi yapan kişi erden timur'du. bir önceki sezon 13. sırada olan bir takıma icardi, mertens, torreira ve daha nice oyuncuları alan isim erden timur'du. sponsorluklar, transferler, arazi işleri vs. her şeyle ilgilendi. 2 sene üst üste şampiyon olmamız da erden timur'un payı çok çok büyüktü fakat dursun ne yaptı? kameralar karşısında övdü, kapalı kapılar ardında ise kuyusunu kazdı. teknik heyet, futbolcular, taraftar olarak bu kadar sinerji ve umut doluyken, bir anda işleri batıran kişi ve yukarıdaki soruların cevabı dursun özbek'ten başkası değildir.

    ayrıca en az burak elmas kadar başarısız bir başkandır. yukarıda da yazdım, 2015-2016 sezonunda ligi 6. sırada bitirdik, 2016-2017 sezonunda ligi 4. sırada bitirmiş ve görüldüğü üzere ilk 3'e bile girememiştik. 2018'de onca transferler yaptı fakat sezona tudor ile başladı. seçime gidilmese yüzde yüz eminim ki fatih terim kozunu oynamaz ve yeniden sezonu ilk 3 dışında bitirirdik. neyse ki seçilmedi de şampiyon olduk.

    o yüzden arkadaşlar olay asla transfer değildir. olayı sadece transferlere indirgeyerek algı yapmayın. bu adam galatasaray spor kulübünün başkanlık makamına yakışmayan biridir. çok daha ağır şeyler söylenebilir fakat o koltuğa olan saygımızdan dolayı susmasını iyi bilir fakat tepki göstermesini de kendimize görev ediniriz. herkese de tavsiye ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın