resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11846
    koskoca galatasaray'ın twitter ortamını dikkate alıp okan hoca'yı apar topar konuşturması tam bir rezalet.

    taraftarların ise geçmişten hiç bir zaman derslerini almayıp, işsiz bir fm oyuncusu gibi bütün gün transfer takip edip yorum yapması ise bambaşka bir akıl tutulması ve bir klinik vaka.

    şimdi bir de bunlara, not verip karne tutan, kafasına göre kredi ekleyip azaltan bir grup eklendi.

    yahu bu adam eninde sonunda maaşlı bir çalışan. yarın dursun özbek, tamam kardeşim seninle çalışmıyorum derse yaptığı her şey boşa gidecek ve kapının önünde bulacak kendisini.

    asgari ücretle çalıştığı işlerinde vardiya amirlerine bile tek kelime edemeyen adamlar, klavyeyi ellerine alınca atış serbest. gelmişler, okan hoca'ya yükleniyorlar, nasıl konuşmazsın, tüm sorumluluk sende vb...

    okan hoca bilmiyor mu elinde sağ bek olmadığını, ortasahasının eksik olduğunu. bal gibi biliyor da ne desin, kendinizi çalıştığınız işyerinde genel müdürü eleştirmek durumunda olduğunuz bir pozisyonda düşünün lütfen.

    yıllardır, en az 5 sene hatta daha uzun yıllarca aynı hocayla çalışıp sürdürülebilir başarı yakalayan avrupa kulüplerine imrenirim. bizim de bunu yapabileceğimiz bir hocamız var, fatih terim'den sonra belki ilk defa.

    lütfen sakin olalım, sınırlarımızı ve haddimizi bilerek takımımızı destekleyelim, hocaya ve oyunculara güvenelim, onları destekleyelim. taraftarlığın tanımını iyice düşünelim, oyuncularımızı aşağıya çekmeyelim, yukarı çıkmalarına destek olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın