resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11840
    üzüldüm.

    yönetim, koskoca galatasaray hocasını taraftarın haklı tepkisini yönetmek için kulüple resmi bağı olmayan herhangi bir youtube kanalına çıkarmış.

    bariz sorulara tatmin edici yanıtlar yok. galatasaray, ilk resmi maçını 3 ağustos'ta, ilk lig maçını 9-11 ağustos haftasında oynayacakken 2 bölgedeki acil transfer ihtiyacını ne zaman çözecek belli değil.

    başkanın bizzat ilgilendiği ve bittiği söylenen oğuz transferinde bugün fenerbahçe'nin devreye girdiği yazılıyor. bu sırada hoca bu kanalda bir buçuk aydır yapılan tek transfer olan batshuayi için yönetime teşekkür ediyor.

    madem böyle olacaktı, şampiyonluktan sonra "daha bir ay var, transferler kampa yetişecek, hocamız kimi istiyorsa o alınacak" demeyecektiniz sevgili yönetim.

    en çok canımı sıkan, bu belirsizlik ve karmaşa halinde, yönetimin yarattığı tepkiyi yutsun diye okan hoca'nın bu tür oyunun konuşulmadığı, magazinsel yayınlarda konuşturulması. maalesef kendisi de bu abuk subuk yönetim haline kalkan olmayı kabul ediyor. hocam kendi bilir. yarın işler ters giderse sorumlulardan biri o olur.

    allah yolumuzu açık etsin ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın