resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10213
    burada yazılanlara çizilenlere bakınca görüyorum ki galatasaray taraftarı dursun özbek'i hiç tanıyamamış. yani güvenilir biri değil okey, yalan konuşur okey. bunları az çok herkes fark etmiştir. ama şu adam toplamda 5 yıl oldu sanırım galatasaray başında geçirdi. sağa sola para yedirip de sözlükte kendisi hakkında algı yaptıracağı, hatta taraftarın kendisi hakkında ne düşündüğünü umursayacağının falan zannedilmesi tek kelime ile komedi.

    2016 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam. girdiği bir avmde bir galatasaray taraftarı, üstelik girdiği mağazanın çalışanı bir galatasaray taraftarı gözlerinin içine bakarak siktir git buradan dedi. adam sallamadı güldü geçti. sonra da mağaza müdürü ile görüşüp sakın kovmayın demişti. yapsanıza bunu başka bir galatasaray başkanına. önce göz altı yaptırsın sonra işinizden kovdurtsun sizi. adamın kulüpte 13 milyon euro alacağı varken hepimiz adama hırsız yazıyorduk. umurunda falan da olmuyordu, sallamıyordu bizi. ciddi diyorum şurada şu adam için yazdıklarımızın %30'unu başka bir galatasaray başkanı için yazsak şimdi hepimiz mahkemeliktik. ki zamanında bir eski başkan bir eski yönetici için biraz bir şey yazdım hemen tanıdıklarından bak sil mahkeme cart curt mesaj geldi.

    bu adamın taraftara yapacağı maksimum manipulasyon nevzat şunlara 2 transfer haberi salla da oyalansınlar olur. ne düşündüğümüz adamın umurunda falan değil yani, fikirlerimizi sandığınız kadar da önemsemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın