• 18
    benim de sorun yaşadığım bir kavram.

    polemik olması açısından yazmıyorum gerçek anlamda sorun yaşadığım noktalar var. örneğin; arda güler’in yıldız kumaşından, bu kadar fazla övülmesinden, geldiği noktadan, sahadaki konfor alanından dolayı zaten turnuvada en az bu performansı bekliyorken, kendisinin yaptığı asistler olması nedeniyle eleştiri yapıldığında objektif olmamış mı oluyoruz?

    öte yandan örneğin samet’in kötü bir sezon geçirmesinden, yedek olmasından, panathinaikos’u yakmasından vs. başka nedenlerden ötürü, turnuvada kendisinden beklenenin fazlasını vermiş olduğundan dolayı övmek neticesinde objektif olmamış mı olunuyor?

    yani sorum özetle şu x futbolcusundan beklentim 1 iken turnuva ya da bir maçta kendisinden 3lük performans alırken övüp, y futbolcusundan beklentim 3 iken 3lük performans verdiği için eleştiri yaptığımda objektifliğimi yitiriyor muyum?

    ya da x futbolcusundan bir sezon boyunca gayet iyi gol/asist katkısı alıp, sezonun bir kısmında kötü oynadığı için acımasızca eleştirirken objektif olunuyorken; galatasaray lisansı olmayan bir y futbolcusu milli takımda gol asist katkısı yaptı diye eleştirdiğimizde objektifliğimizi kaybetmiş mi oluyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın