resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10204
    erden timur varken onursal başkan tarzında takılıyordu. ne de olsa transferi, bütçeyi, sponsoru vs. hepsini erden başkan hallediyordu.
    dursun özbek'e ise işin tatlı tarafı olarak onay verme, imza atma yetkileri kalıp, bunun şovunu da çok güzel yapıyordu. zaten bu denklemde de eski imajını taraftar gözünde silip, sevilen başkan konumuna geçmişti.

    ne oldu ne bitti tam olarak bilmiyoruz ancak erden timur ile dursun özbek'in yolları ayrıldı. bu sefer dursun özbek'e tekrardan başkanlık yapma zorunluluğu doğdu. öyle olunca da ilk döneminde olduğu gibi çuvallamalar daha ilk 1-2 ayında başladı.

    bu adam galatasaray başkanlığını yönetebilecek kapasitede değil bunu 2015-2018 senesinde gözümüze soka soka bize tecrübe ettirdi. ee kuş taşa çarptı, bir şekilde yolu erden timur'la kesişti tekrardan başkan oldu. işler iyi gitti, 2 sene şampiyon olduk. dursun bey yine rahat duramadı ona o konforu sağlayan adamı anında harcadı.

    şimdi otursun başkanlık yapmaya çalışsın bakalım, ben muhalefet değilim. başarısız olsun diye günlerini saymam. ancak görünen köy de kılavuz istemiyor. sonun başlangıcına doğru bir otobana girdi. çıkabilir mi, göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın