resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4199
    galatasaray kadrosunda barış alper'den sonra piyasa değeri en yüksek futbolcudur. umarım yapacağımız orta saha transferinde de bu değerde birini bize kiralayacak kadar keriz bir kulüp buluruz ama hiç sanmıyorum.

    atalanta'ya gitmek istediği için maaşının %40'ını ödeyeceğimiz futbolcudur. niye ödüyoruz? neden atalanta ödemiyor? ya da galatasaray'dan gitmek için yanıp tutuşan futbolcu neden feragat etmiyor atalanta'nın ödemediği kısımdan? futbol dünyasındaki tek keriz neden hep galatasaray oluyor? biri çıkıp açıklasın şu durumu ya da defolsun gitsin insan gibi oyuncu satabilecek bir sportif direktör getirelim.

    şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu 15.5 milyon olarak açıklanmış. nedir kardeşim bu şartlar, maçların %50sinde mi oynaması lazım? bu %50'sinde ilk 11 mi oynamalı, sonradan girse de sayılıyor mu? dakika bazlı bir şart mı? daha iki gün önce emin bayram'ı peşkeş çekmeye kalktınız kim size nasıl güvensin bu anlaşma konusunda.

    2 milyon bonus ne bonusu? atalanta'nın serie a şampiyonu olması mı? ligi ilk dörtte bitirmesi mi? şampiyonlar ligi şampiyonu olması mı? bu başarılar olurken oyuncu bu maçların belli bir kısmında oynamış olmalı mı yoksa olmamalı mı?

    atalanta'ya satışı ile ilgili kap'a doğru dürüst hiçbir bilgi verilmeyen ne şartlarda gittiğini veya gitmediğini kimsenin bilmediği futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın