resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4971
    iddia ediyorum hem taraftarlar arasında hem de genel kurul üyeleri arasında bu kadar sevilen başka bir yönetici gelmemiştir izlediğim son 35 yılda. bunu baştan not edelim.

    altaylı'nın programına çıkıp ben şöyle verdim böyle verdim demiş. inan hepsini biliyor ve allah sana daha çok versin diye hep dua ediyoruz.

    floryayı çıkıp anlatmış, şöyle yaparız böyle yaparız demiş. madem bu kadar kolay oluyor bu işler kemerburgazı 1 senedir niye yapmadınız hala şantiye halinde. orası bile şantiyeyse, floryadaki lüks rezidansları hangi parayla nasıl yapar kulüp diye hep soruyoruz.

    madem galatasaray bu kadar önemli, floryada soygun var, neden yönetimde kalıp herşeyin düzgün yapılmasını sağlamadın diye çok merak ediyoruz.

    geçen sene takım şampiyonluk yolundayken neden hep gündemin ilk maddesi olduğunuzu, hatta son 3 hafta kala basın toplantısı düzenleyerek kalmayacağınızın sinyalini verip takımın motivasyonunun bozulmasına sebep olduğunuzu unutmuyoruz.

    sizi çok seviyor ve bir dahaki dönem başkan olarak görmek istiyoruz. ne olur yaptıklarınız ve söylediklerinizle camiaya zarar vermeden, daha doğru bir politika yürütün. saygılarımla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın