resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5018
    zaman zaman başlığında kendisi hakkında olumlu entryler girdiğim galatasaray eski yöneticisi.

    haklıdır haksızdır, doğrudur yanlıştır bu noktaları geçiyorum. benim için en önemli nokta daha yönetici falan değilken florya satılırsa borçlar kapanıyor efsanesinin peşine düşüp kulübün bilançolarını inceleyip sonrasında florya bu haliyle satılırsa borçlar kapanmıyor, üstelik kemerburgaz masrafı yüzünden daha da borçlanıyor sonucuna varıp florya'ya katma değer katma fikrini geliştirmesi, 22 dönümlük araziyi emlak konut ve ziraat bankası ile görüşmeler yaparak 60 dönüme çıkarması vs. vs.

    adam galatasaray'ın bi meselesini kafaya takmış, çözüm ile gelmiş. muhtemelen bundan sonra da böyle çalışacak. benim aklıma galatasaray'ı bu şekilde kafaya takmış başka bir yönetici veya üye ismi gelmiyor. genel kurulu bilmem, bu tarz bi isim aklına gelen varsa söylesin; ben de takip edeyim bundan sonra ama yasin çakmak'ın yaptığı gibi leo the fan diye osuruktan ne idüğü belirsiz yapay bir proje değil mesela. güzel her detayıyla açıklanabilen bir şey. galatasaray uygulaması iyi bir girişimdi, bir şeyler vadediyordu ama şu an ne durumda bilmiyoruz. kullanıma sunulduğu ilk günden beri senelik üyelik aldım, en son geçen hafta buranın düzeleceği yok, verdiğimiz para kime gidiyor belli değil diyerek iptal ettim.

    özet olarak erden timur galatasaray'ı kendi meselesi haline getirmiş, buna geçmişte kafa yormuş, geleceğine de kafa yoran bir isim. diğer yöneticiler gibi geldim 2 sene görev yaptım, öncem yok, sonram yok profilinde değil. başkanları kastetmiyorum, düz yöneticilerden bahsediyorum.

    bana göre en önemlisi, bir galatasaraylı olarak beni en çok gururlandıran şey ise deprem zamanı yönetimde olmasa o bölgede bu kadar etkin olamazdık, nef vakfı ile yaptıkları ortaklaşa işler ile depremzede vatandaşlarımızın yaralarını diğer kulüplere nazaradan daha çok sardık. iyilikte verilen yarışta diğer rakiplerimize fersah fersah fark attık. eline emeğine yüreğine sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın