resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1727
    saçma sapan bir topçu. oynadığı topun tanımı net: saçma sapan.

    ayağındaki topla 3 adım ileri gidecek mecalin yok, isabetsiz paslar atıyorsun, doğru düşüncen yok hala daha el kol yapıyorsun. ardı kalkmış belli ki, yalnız dikkat et inmesi çabuk olmasın. zira senden büyük emre mor vardı zamanında.

    bi de her gece ıslak rüyalarında hayal ettiği "orta sahadan gol atma" fantezisi var bu çocuğun. milli takım senin fantezilerini, orta sahadan gol fetişlerini başarmaya çalışma yerin değil kardeş. git antrenmanda dene onları. bir değil iki değil kaleciyi 1 adım önde gördüğü gibi utanmadan saçma sapan bir şut çıkarıyor ayağından. geçen maç kontrada üçe üç yakalamışız gidip saçma sapan bir şut daha çekiyor. koskoca turnuvada yaptığı tek olumlu şey attığı gol. onun da daha güzelini aydın yılmaz beşiktaş'a atmıştı, sonunu hepimiz gördük ardacım, senin yaşın yetmez belki ben söyleyeyim.

    ya kafayı toplayıp top oyna ya da şımarık halinle azalarak bit. millet aman kalbi kırılmasın diye kibar eleştiriyor da gerçekleri sertçe söylemezsek bu çocuk 1-2 yıla "hepinizin ağasıyım ulan" diye başımıza sıçar.

    edit: ayrıca o fizikle değil üst düzey futbol, bal ligi futbolu zor oynarsın. bu da aklında olsun. zarganadan hallice lewandowski bayern'de terminatöre dönmüştü. real madrid'de antrenman yapıyorsun, biraz ekstra kendini yor da iki kuvvetlen. öbür türlü kovalayacaklar seni tez vakitte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın