resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1701
    sözlüktekiler yememiş içmemiş gidip westerlo maçlarını 90 dakika izlemişler herhalde. benim gördüğüm emin bayram bizdeyken bazen ekstra işler yapabilen ama ara ara (nadiren değil) da büyük hatalar yapan bir topçuydu. süre bulduğu maçlarda gerek rakibin beceriksizliği gerek müşlera vs. sağolsun kabak başına patlamamıştı. westerlo'da da 3lu stoper oynandığı için arkasını toplayacak biri vardı. bu bizde veya başka takımlarda olmayacak.

    milli takımdaki samet akaydın'a benzetiyorum hatta bu açıdan. kısacası emin bayram'ın daha iyisi samet akaydın. peki samet kadroda olsun ister misin? hayır tabii ki de. tabii emin'in tipi biraz daha yakışıklı o yüzden hatalarını kompleksli taraftar bu kadar abartmaz.
    nelsson, sanchez, apokerim, kaan arkasına da ille de birini yazacaksam ki, bence gerek de yok, metehan'ı yazarım. emin'den şimdi en azından 3-5 bir şeyler kazanıyoruz diğer türlü sessiz sedasız bedavaya gidecek.

    hayırdır şampiyonlar ligi maçında rotasyon yapıp 5. stoperimizi mi oynatacağız. biz ilk 7 maçı kazanıp 8 maça formalite icabı çıkacak olan manchester city falan miyiz da şampiyonlar liginde rotasyonu, kadroya yazılacak 24. oyuncuyu falan düşünüyoruz. ya da fenerbahçe miyiz ki de haftasonu lig maçı var diyip aş oyuncuları oynatmayıp avrupa maçına yedeklerle çıkalım.
    şunun şurasında oynayacağımız 8-10 maç onda da ideal 11 oynar 22 kişilik kadro yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın