resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10160
    100 sene kimsenin elini süremediği, bir değerlendirsek borcumuz kalmaz denilen riva arazisini değerlendirmek ne hikmetse kendisine kalmış, değerinin altına projelenen yerden gelen para da kırdıra kırdıra, yıllara bölüne bölüne hiç olup gitmiştir.

    şimdi sırada florya var ve yine kendisi döneminde değerlendirilecek. vasıfları bu kadar şüpheli bir başkanın döneminde bir kulübün en değerli iki asetinin değerlendirilmesi garibine gitmeyen yoktur. göreceksiniz florya'dan gelecek paralar da aynı riva gibi kuş kadar kalacak, biz yine bir yerlerde borç sarmalından çıkmaya çalışıyor olacağız. florya'dan kovalayan varmış gibi çıkmamız sadece "iş bilmezlik" olamaz.

    konuşmayı beceremeyen, galatasaray'a ffp cezası aldıran, kardeşini sıfır vasfıyla kulüpte aktif görevlendiren, verdiği sözlerin hiçbirini gerçekleştiremeyen galatasaray başkanı. ama kendisine müthiş bir güven var ki önümüze gelen araziyi değerlendirebiliyor. bir de bilmem kaç şampiyonluğu var diye övenler var ki, galatasaray başkanını lig şampiyonluğu ile değerlendiren güruha laf anlatamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın