resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3766
    iktidar seni bırakmadan, senin iktidarı bırakabilmen gerekir. ronaldo da maalesef doğru zaman bırakmayı, doğru zamanda koltuğu devretmeyi bilmeyenlerden.
    ronaldo real madrid sonrası tekrar manchester united'a gitmeli ve orada adına ve kariyerine yakışır bir dört veya beş yıllık ikinci bir dönem geçirdikten sonra futbolu bırakmalı idi. real madrid sonrası juventus'u tercih etti, başarılı da oldu ama juventus sonrası manchester united tercihi ronaldo için sonun başlangıcı oldu. futbolda üç yıl çok uzun bir süre. 2018'de united transferini yapsa her şey bambaşka olabilirdi ama 2021'de artık her şey için çok geçti. 2021'den sonra çok iyi para kazanmaya devam etti ronaldo ama sahada günden güne eridi. avrupa futbolu piyasasında geçerliliği olmadığını anlayınca kendisini arap yarımadasına attı ama bunu yaparken uluslararası rekabet düzeyinin gerisinde kalmadığını göstermekte inat edip, portekiz milli takımını bırakmadı. yaptığı inadın hiçbir geçerliliği yok halbuki, juventus sonrası ronaldo'nun ulusal veya uluslararası düzeyde avrupa kıtasında bir karşılığı yok. o istediği kadar hala iyi olduğunu, yeterli olduğunu düşünsün fakat değil. bunu kabullenemedi üç yıldır ve kabullenememekte de çok ısrarcı. portekiz ile sahada iken turnuvada sağlam bir ders olacak bir skor ile karşılaşırsa, bir ihtimal bazı şeyleri kabullenmek durumunda kalabilir.
    cristiano ronaldo çok büyük bir futbolcuydu, en büyük olup olmadığı da tartışmaya açıktır ve "en büyüktü" diyenlere saygı duymak gerekir ama artık bırakma zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın