resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 598
    rakibin 6-3-1 taktiğine karşılık 4-6-0 uygulayan teknik direktör. ben öyle sanıldığı gibi rakibin bizi yenebileceğini düşünmedim ilk 20 dakika. ha defans tandemi ve bekler bomba. biri pimi çekerdi yine orası ayrı. ancak 1 puanın yettiği yerde risk almaması makul karşılanabilir. her eleştiriyi bu adam üzerinden yapmamak lazım. milli takımlar toplama kamplarıdır. milli maçlar da bana göre gereksizdir. ancak seçilen oyuncular hazır ve tecrübe sahibi olmak zorundadır. seçimleri yanlış denebilir ancak teknik ve taktik üzerine pek bir şey söylemek doğru olmaz.
    samet stoper bile olamayacak kalitedeyken sen bu adama 1 ay içinde kendi taktiğini empoze edemezsin. ama sen samet ile çalıştıysan belli bir süre istediklerini bildiği için oynatırsın.
    burada kaos futbolu seviliyor. kuntz da ilk geldiğinde üçlü beşli denemeler yapmıştı ancak sonrasında baktı olmayacak, ne istiyorsunuz dedi ve sıçıp batırdı.
    bırakalım bu adam biraz kalıcı olsun. öyle adamın elinde de altın jenerasyon falan yok. seçimleri onu bağlar ama bazı oyuncuların da sakat olması onun suçu değil.
    çağlar, enes, irfancan, ozan kabak gibi as olacak adamlar yok. olsa daha elit bir kadro olurdu bence. yine de gruptan çıkması benim gözümde başarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın