*

  • 318
    bana türkiye açısından aşırı derece euro 2008 havası veren turnuva.

    benzerlikler:

    -euro 2008'de de ilk 2 maçta portekiz hezimeti vardı.

    -euro 2008'deki isviçre maçı da kazanmamıza rağmen aynı euro 2024 gürcistan maçı gibi sorunluydu. ilk yarı yağmurla kötü oynamış daha sonra orta kafa gol ile beraberliği yakalamıştık.

    -isviçre maçı da yağmurluydu gürcistan maçı da.

    -isviçre maçında golü kontra atak ile son dakikalarda arda atmıştı. gürcistan'a da son dakika kerem attı. ikisi de gsli.

    -orada da son maç çekya ile ölüm kalım maçına çıktık şimdi de çıkıyoruz.

    -o turnuvada da ne oynadığımız belli değildi. kaos futbolu muhabbeti çok yapılmıştı hatta. bu turnuvada da maalesef aynı.

    -euro 2008'de rakibimiz almanya olması beklenirken o turnuvada almanya'yı yenip gümbür gümbür gelen hırvatistan rakibimiz oldu. şimdi de 2. olursak fransa beklerken iyi oyunla 1. olan avusturya geliyor.

    yarı final hayırlı olsun.

    şaka bir yana ben hala bizim milletin portekiz yenilgisine niye bu kadar yangın yapıp turnuvadan elendik kafasına girdiğini anlamıyorum. biz zaten portekiz'e yenilmesi sürpriz olacak kadar büyük takım değiliz.

    hangi turnuvada rahat rahat tur atladık ki. 2002'de de 2008'de de ilk 2 maç kötü oyun ve yenilgiler vardı. ve bu turnuvada önümüz inanılmaz açıldı.

    ucuz yöneticiler ile kötü niyetli, 3 kuruşluk egosu için ülkenin milli takımı karışsın, başarısız olsun diye trollerini seferber eden başkanların fonladığı kulüp takımı fenomenlerine kulak asmayın. bu turnuvaların eleme turları her şeye gebedir. kafayı sahaya verirsek her şey olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın