resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10128
    başkan yine taraftarın hassas dengeleriyle oynamaya başladı gibi geliyor. önce erden timur olayın da hata etti. sonra büyük büyük demeçler verdi ve etrafına verdirdi. neydi bu demeçler bir bakalım; okan hocamıza şöyle bir cümle kurdurdu, başkanımız büyük bir bütçe ayırdı ihtiyacımız olan yerlere ve kampa en az 3-4 oyuncu gelecek dendi. sonrasında başkanın haber yaptırdığı oğuz aydın transferi ile bizzat kendisinin ilgilendiği üzerine. bundan başka bankalar birliğinden çıkılacak vs. denildi seçimin üzerinden bir ay geçti hala bir adım atılmadı. kemerburgaz'a geçilmesindeki yavaşlık ve floryanın nasıl elden çıkarılacağı üzerine konuşmalara ise girmek istemiyorum hem olaylara vakıf değilim hem de daha çok başkanın sportif yönüne eğilmek istiyorum.
    daha bir ay olmuşken yeniden seçilmesi, başkanın bu kadar soru işareti vermesi beni endişelendiriyor. yıllardır kronik bir sorun olan iyi bir 8 numarayı bulabilecek mi başkan veya bu paraları verebilecek mi emin değilim. yaklaşık bir aydır bu bölgeye 7-8 tane isim geçiyor ve her gün birisine teklif yaptığımız konuşuluyor. galatasaray hala istediği oyuncuya karar veremedi mi? sağ bek konusuna gelelim boey iyi bir para ile gitti, hala net bir adam ile ilerleme sağlanamadı merak ediyorum bu sene de yarım yamalak oynayan sakat kaan ayhan ile mi devam edeceğiz yahut bir kış sivas deplasmanında ali turap'ı mı izleyeceğiz. sol bek mevkisi için bir tane daha oyuncu çekilecek mi köhn ile mi sadece devam edeceğiz bir cevap verebilecek sözlük yazarının olduğunu bile düşünmüyorum.
    gelelim gidecek oyunculara, hangi bir oyuncuyu değerine satabilecek başkan emin değilim. korkuyorum bazı oyuncularımızı sırf göndermek ve hızlı nakit ihtiyacı için oldukça ucuza satacağına. cidden büyük soru işaretlerim var, umarım başkan beni haksız çıkarır ve işleri yoluna koyar.
    başkan'a tavsiyem; işi ehli kişilere teslim et. bilmediğin sularda yüzme, tepede dur ve bekle. okan hocamıza güven ve istediklerini bir an önce yap. verdiğin sözleri de bir bir yerine getir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın