• 15
    metin çekiçler

    80 li yılların başlarında muhteşem bir paf takım vardı. maçlardan önce oynarlardı ali sami yen'de. bazen af maçını seyredip maçtan çıkmışlığımız bile olurdu. o muhteşem takımın forvetinde iki metin vardı. maçlardan önce el ele tribünlere çağrılırdı. aralarındaki paslaşmalara doyum olmazdı. an meselesiydi a takıma geçmeleri. nitekim kısa zamanda geçtiler de.birini yazdık, herkes tanır, büyük olan metin yıldız'ı. küçük olanını hemen hemen kimse hatırlamaz. arda kıvraklığında, tekniğindeydi küçük, 1 metrede iki kişiye çalım atardı. bana göre büyük'ten daha büyük futbolcu olacaktı.

    18 lig maçına çıkabildi çocuk. sonuncusu zonguldakspor maçıydı. kasabın biri diz kapağını parçaladı. teller, platinler, yamalar dikiş tutturamadılar küçüğün dizine. kayboldu gitti, bir daha oynayamadı.

    ama olsundu, takımın gençlerinin herkesi yendiği fakat büyüklerin yenemediği, şampiyon olamadığı senelerde galatasaray'la bağlarımızı daha da perçinleyen futbolculardan biriydi. onlar olmasa belki o zamanlar, o kadar kötü takımın maçlarına kimseler gitmeyecek, o zamanki çocukların çocukları başka takımlara sevdalanacaklardı.

    küçük metin çok kısa oynadın, oynadığın maçlar, attığın çalımlar gözümün önüne geldikçe, galatasaray'ı daha fazla sevdim. iyi ki o zamanlar maçlara gitmişim. çok yaşayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın