• 2852
    imkanı var mı bilmiyorum ama galatasaraylı futbolcuların çekilmesi gereken, şu an dünyanın en toksik ortamlarından birisi.

    kerem, barış, kaan ve abdülkerim bizim canımız ciğerimiz. turnuva başından beri dünyanın en zavallı topluluk birleşimi olan fbjk topluluğu bu çocuklara ağır hakaretlerde, imalarda bulunuyor. bizim çocuklarımız bu psikolojik şiddetle uğraşmak zorunda mı? el alemin futbolcusu götüm başım ağrıyor deyip ayrılıyor. bizimkiler de lince uğruyor. neden abi? türkiye a milli takımının şu haliyle gerçekten türk futboluna faydası olabilir mi? yönetimi toksik, medyası satılık, izleyicisi tımarhanelik. ne yapıyoruz biz burada ya?

    bizimkileri çekin abi. çekin de herkes mutlu olsun. çocuk gibi ağlayıp zırlayan semih ile, savunmaya dair hiçbir fikri olmayan sol bek ferdi ile, tek vasfı şut çekmek olan ama üflesen yere düşecek çıtkırıldım arda ile umarım euro 2024’ü kazanır türkiye. yeter ya, vallahi billahi dehşet soğudum. körler sağırlar birbirini ağırlar deyip ayrılalım şu toksik ortamdan.

    bir de altın jenerasyon demezler mi, gülmekten ölüyorum. 27 yaşındayım, ben bildim bileli zaten türkiye hep altın jenerasyon çıkarıyor, hep! mesela bu sene kaleci yok, forvet bildiğin yok. sol bekin savunma ne diye sorsan cevap veremez çünkü hem türkçe bilmiyor hem de savunma. abdülkerim harici düzenli forma giymiş ve belli performans göstermiş stoperin yok. ama altın jenerasyon. neden? arda çok güzel şut atıyor çünkü. bravo.

    turnuvanın başında çok heyecanlıydım ama şimdi heyecandan zerre eser yok. tüm hevesimin içine etti basın ve fbjk taraftarı. tek isteğim var o da bizim futbolcuların kurtulması. sonrasında çekya’dan 20 tane gol yese bile umurumda olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın