• 206
    çok rezil bir mağlubiyet aldığımız maç. portekizliler o kadar yorulmadılar ki bu maçtan sonra 15 dk ara verip hemen gürcistan maçına çıkabilirlerdi.

    leao, cr7, silva ekstra formda olur 3 değil 5 de yersin anlarım; cancelo, dalot, jota kanattan esip gürlerler karşılık veremezsin anlarım ama 90 dk tek bir hücum atraksiyonu yapamayan, hatta 2. bölgeden çıkmakta bile yokları oynayan bir milli takımın izahı asla olmaz. kurmuşsun ilerde 3 pırpır oyunculu hücum şablonu ama kaan ve bardakçı bile, oyun kurucu rolündeki hakan & orkun ikilisinden fazla uzun top attı. hadi o plan tutmadı deyip net santrforlu oyuna da geçmedin. kanatlar işlemedi, kanat oyuncularına ve beklere dokunmadın. 9 korner yakaladın hakan sağ olsun berbat kullandı. bugünkü 22 haziran 2024 gürcistan çekya maçında çekya sadece 3 uzun taç organizasyonu ile bile bizden fazla xg üretti. harbiden sinir krizi geçirmelik maç.

    ayrıca bir bek kaç kere overlap yapacak amk ilk bindirmesinde atın oğlum şu topu geçerse geçer, geçmezse geçmez. mal gibi top ezip gereksiz bir üçgen kurup ceza yayına top çeviriyorlar 10 kez. arda gürcistan'a attığı golden her maç atacak değil ya kardeşim. kanatları neden bu kadar aptalca kullanıyoruz o da ayrı bir muamma. bir tek kerem ilk yarı düzgün kanat kullanımı gösterdi o da ikinci yarı kayboldu.

    özetle skordan ziyade sahadaki oyun ile sinirlendiren ve üzen bir milli maç oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın