• 414
    kadromuzun eksikleri belli ve şimdiye kadar sızan isimlerden direk bu eksiklere yönetilmiş görünüyor. bu anlamda belki de son yıllarda en aklı başında dönemi geçiriyoruz diyebilirim kendi adıma. inşallah transferleri de uzatmadan hızlıca sonlandırırız.

    şu ana kadar çıkan isimlere bakarsak:
    orta saha için hojbjerg mc tominay gayet kaliteli ve nitelikli isimler. biraz pahalı belki ama para harcamaya değer pozisyon.

    sağ bek için bissaka beklentilerimizi karşılayacak hatta belki üzerinde bir isim. umarım kararlı davranırız ve kaliteye değer parayı verip işi sonlandırırız. alternatifi assignona da ilgimiz var sanırım. ikisi arasında dağlar kadar fark var. ilk ismin olmasını isterim ama adadan yapılacak ve potansiyeli olan her futbolcu zor transferin öznesi.

    yedek forvet pozisyonuna batshuayi transferi sanırım tamamlandı. bence galatasaray doğru yaptı. ne vereceği çok net, icardisiz icardili oyun oynayabilir hatta 9 olarak koysanız bile sırıtmayacak bir isme hakettiğini harcadı. transferi yapıp kapatmak kadar değerli bir durum yok hem de kamptan önce.

    oğuz aydın da transfer öznesi olan başka isim.
    gelen haberlere göre transferi çok istiyoruz ve baya da uğraşıyoruz. bence keremin olası transferinde devamlılık sağlamak adına doğru ve kritik isim. umarım olur.

    yukarda yazdıklarım boyutun ciddi olduğu isimler. başka yazılan isimler de var ama şu an söylenti ve veya asparagas habere konu olmuş gibi görünüyorlar.

    şu durumda tek can sıkıcı şey mertense alternatif isimlerin basında çıkmaması. umarım yönetim çok gizli çalıştığı için öğrenemiyoruzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın