• 411
    muslera, sanchez, nelsson, köhn, torreira, mertens, icardi + bats şu an kemik 8 yabancımız var.

    zaha, tete, ziyech bence bu üçlüden iki kesin gidecek hatta belki üçü gidecektir. o yüzden ikisinin gittiği senaryoda an itibariyle 9 yabancımız var.

    bu ekipten nelsson veya sanchez duruma göre biri gidebilir bu da cepte dursun. galatasarayın olası bir satışa göre yabancı genç stoper baktığını biliyorum ama emin faktörüde var. ordaki süreç nasıl ilerleyecek göreceğiz.

    sağ bek için wan bis, assignon, kumbedi ve iki alternatif daha var deniyor. bu profiller boey tarzı atletik savunması yüksek isimler bence oldukça doğru profiller olarak görüyorum. bu isimlerden biri gelirse 10. yabancımız olacak.

    geriye iki yabancı hakkımız kalacak. bu isimlerden biri 10 numara rotasyonuna mertens ile yarışacak bir topçu diğeri de 6-8 oynayabilen üst düzey bir futbolcu olacağı belli oldu.

    ilkay, kovacic, goretzka, kimmich, hojberg, fofana, amrabat ismi çıkan profiller var elimizde. bide camara, kjaergaard, reider vb.. genç isimler malum yerlerde gündem olarak karşımıza çıkıyor.
    orta saha profilleri de bana oldukça doğru geliyor ama yabancı sayısı 12 olması ordaki dengeler nasıl işleyecek merakla bekliyorum.

    bats transferinin bugün anlaşılması aslında tamamen okan hocanın istediği isimler gelecek ve planlama zaten gidecek - gelecek olarak çoktan yapılmış bu sevindirici bir durum. kerem gidecek deniyor ve yerine oğuz aydın hamlesi %70 bitti şeklinde haberler geçiyor. şimdiden bu hamleyi yapmakta oldukça sevindirici ve planlama üzerinden ilerlendiği gösteriliyor.

    10-15 gün içerisinde turnuvanın şekline göre bazı haberler özellikle orta saha durumu daha da netleşecektir.

    gideni geleni çok hızlı bir temmuz ayı bizleri bekliyor. bence temmuz ayında çoğu transfer bitecek ve ağustos ayına süpriz ayrılık yerini doldurma transferleri geçecek gibi duruyor. ilk defa galatasarayı transfer konusunda bu kadar hazır gördüm. bunun en büyük etkilerinden birisi 2-3 aydır bilinen (zaniolo, tete, kerem vb..) 40-50 kesin gelecek bonservis getirisi bilinci ve o parayı belirlenen isimlere tak diye harcama planlamasının olmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın