• 49
    bırakmayalım ama alsınlar olarak değiştirilmesi gereken başlık.

    fenerin niyetli olduğu bütün adamlarda fiyatı yükseltmek için elinden geleni yapmalı galatasaray’daki sorumlular. mourinhoyla beraber benim gözümde başarı gelse dahi tabutlarına son çiviyi çaktılar. şimdi ne kadar maddi zarar verilebilirse o kadar tatlı olur.

    normalde herkesin kazanmasını, beraber gelişmesini savunan ve lig olarak geliştikçe heyecanlanan biri olarak, maalesef ki yaratılan bu gergin ortamdan çok sıkıldım. her zerremize kadar gergin bir hayat yaşarken, ulus olarak stres attığımız, hatta çoğu zaman sayesinde uyutulmamıza bile izin verdiğimiz bir sporun da artık bana gerginlik vermesini kabullenemiyorum. iki taraftan biri yok olmadan ya da küçülmeden bu iş spor olmaya devam edemeyecekse, gerekenin yapılıp ( futbolcularda fiyat yükseltme vs ) geri çekilip kendilerini bitirmelerini izlemeliyiz.

    kimse borçlu, kurtarılamayacak kulüpleri istemez ne ali koç ne acun ılıcalı vs. bakın bursaspor’un hali ortada bugün.

    son gelinen noktada biz borçsuzluğa en yakın kulübüz. borç iyidir ama yüzde elli faiz ödemezken. o yüzden bazen kayıp gibi görünse de demirbaşlar feda edilmek zorunda kalabilir. bu bizi düzlüğe çıkarıp hala da bir çok mal varlığına dahi sahip olacağımız bir gelecek. fakat fenerbahçe için benim görüşüm-tahminime göre öyle değil. tüm demirbaşlarını satsalar bile borç anca kapanıyor. zaten başkanlık canlı yayınında aziz yıldırımın tüm demirbaşlara yaptığı teklife ali koç’un gösterdiği tepkiden de belli oluyor o paralar etmeyeceği hepsinin.

    edit: adam her yerde o kadar çok ben borcu 300e düşürdüm diye anlattı ki, bankalar birliğinin amacını unutarak yazdığım yazıyı gs10 arkadaşımızın uyarısıyla yanlış ifadeleri çıkartarak derledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın