resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 560
    maliyeti yıllık 3-4 milyon euro 'dan aşağı olmayacağı konuşulan oyuncu.

    söyleyeceklerim bats özelinde değil ama yedek forvetten katkı almak istiyorsak sanki bu paraları vermemiz gerecek gibi gözüküyor.

    yedek forveti yedek kaleci yada yedek stoper ile karıştırmamak gerekiyor. aynı kanat rotasyonunda olduğu gibi sürekli oynayabilecek bir mevki yedek forvet mevkisi.

    2023-2024 sezonunda icardi sakatlandıktan sonra antrenmansız sadece iğnelerle oynattık. bu süreçte icardi de kendinden feragat etti fakat bu sakat oynamak takıma ve icardi'ye geri dönüşü kötü oldu. hatta bunu bütün sezon yaşadık. yani oynamadan 1-2 ayda atlatabileceği sakatlıkla bütün sezon uğraşmak zorunda kaldı.

    burada aklımda 2 soru var. okan hoca mı istedi, icardi mi istedi? benim kanım ikisinin ortak görüşüydü bu ve bence arkada okan hoca'nın direkt güvenebileceği bir oyuncu olsaydı icardi'yi dinlendirirdi. belki bayern maçına yine icardi ile başlardık ama rize deplasmanına yedek forvetle başlardık.

    biz de 2 yıldır pahalı bir takımız. amacımız şampiyonluk ve başarı. bu minvalde düşünüldüğü zaman paranın verilip üzülmeyeceğim yerlerden biri de yedek forvet.

    bats' da yedek forvetlik için ideal bir oyuncu. as oyuncu olması zor fakat yedek olduğu zaman da as takıma girebilir mi acaba dedirtecek bir oyuncu. tercihimizin bu tarz bir oyuncu olması bizim işlerimizi kolaylaştırabilir.

    umarım kendisi ya da bir başkası fark etmez, bu bölgeyi layıkıyla doldururuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın